İŞ İLANI DETAYI

Konveyör bant imalatı yapan bir firmayızİmalatta çalışacak eleman ihtiyacımız varİşimiz fiİksel aktivite ve dikkatle branda tipi rulo halindeki ürünleri kesmek ölçülemek bunruloları geri sarı sarıp kesilen ürünler üzerine istenen aksesuarları elle yapıştırmak kaynatmal şeklindedirFiziksel güç ve hesap be ölçüm yapacak kafa gerekmektedir


Ölçüm ve kesim yapabilen güçlü gençe aktif arkadaşlar .çok zayıf yada kilo boy oranı 15 kg den fazla olanlar be 5 kg den zayıf olanlar uygun değildir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.