İŞ İLANI DETAYI

HADIMKÖY DELİKLİKAYA SANAYİ BÖLGESİNDE BULUNAN GIDA ÜRETİM FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR.Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesinde bulunan gıda üretim fabrikamızda çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacaktır;ÜRETİM ELEMANIGenel Nitelikler ve İş TanımıEn az ilkokul mezunu,Sorumluluk ve disiplin sahibi,20-45 yaş aralığındaAskerliğini tamamlamış Erkek adaylar için,Üretim tecrübesi bulunan,Takipçi, disiplinli ve sistemli, iletişimi kuvvetli, yoğun iş temposunda çalışabilecek,Verilen ekipman ve hammaddeler aracılığıyla istenilen kalitede ürün üretilmesinde görev alabilecek,Makineden çıkan ürünleri paketleyecek,Ayakta çalışmaya uygun üretim personeli alımı yapılacaktır.


ÇALIŞMA SAATLER: SABAH 08:00 AKŞAM 18:00 HAFTASONU ÇALIŞMA YOKTUR.MAAŞ BİLGİSİ GÖRÜŞMEDE VERİLECEKTİR.SERVİS GÜZERGAHLARIARNAVUTKÖY BÖLGESİ -SUATLAR-KARS MAHALLESİ- ÇARDAKTEPE-TAŞOLUK STADI – HARAÇÇI- HADIMKÖY DELİKLİKAYA ÖMERLİ – KİPTAŞ – YUNUS EMRE MAHALLESİ ANADOLU MAHALLESİ – KARLIBAYIR- ATATÜRK MAHALLLESİ – ESENYURT- KUZU YOLU- TABELA – NAZ GİYİM- REYAP HASTANESİ- KÖYİÇİ MEYDAN BAHÇEŞEHİR MOBİLYA ÇARŞISI – BEYKENT İLGİLENEN ADAYLARIN TELEFONLA İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.