İŞ İLANI DETAYI

İstanbul-Esenyurt Akçaburgaz da bulunan, gıda ve gıdaya temasa uygun steril, hijyenik kağıt üretimi yapan fabrikamızda çalıştırılmak üzere vasıflı-vasıfsız Üretim Personelleri aranmaktadır.


En az İlköğretim mezunu,Tercihen daha önce imalat sektöründe deneyim sahibi,İstanbul Avrupa yakasında Arnavutköy, Esenyurt, Avcılar civarında ikamet eden,Askerlik hizmetini tamamlamış,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,2 vardiya sisteminde çalışabilecek, Kendini sürekli geliştirmeye açık,İletişim becerileri ve iş takibi kuvvetli,İş birliği ve ekip çalışmasına yatkın olmalıdır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenyurt veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.