İŞ İLANI DETAYI

Sadece haftaiçi çalışmamız vardırÇalışma saatlerimiz Sabah 7.30 Akşam :18:05 ‘durSabah ve öğlenden sonra 10’Ar dakika çay molası, öğlen 45 dk yemek molamız vardırMesai saatleri dışında çalışmalarımız Pazar günü hariç %50 ücret ile ücretlendirilirPazar günü mesaisi %100 ‘dür1 seneyi doldurmuş kişilere yakacak yardımı 6000 TL’dirDini bayramlarda 8000 TL ikramiye vardırRamazanda kumanya veya kumanya ücreti verilirMaaşlar her ayın 1Günü, avanslar ise her ayın 15Günü verilecektirYol ücreti ve yemek şirketimize aittirMaaş 19.000TL+ PRİM dirYaş sınırlaması 22-45 yaştırYetiştirilmeye müsait kişiler tercihimiz olacaktırServis güzergahı haricinde ikamet edenler için yol ücreti verilecektir.SULTANGAZİ-FENERTEPE-BAŞAKŞEHİR


Fiziki Ve Bedensel YeterlilikSektörümüz ağır sanayi olarak geçmektedir. Ancak ağır iş yükümüzü makineler karşılıyor. İstifleme ve taşıma makinelerimiz ve makine yardımcı elemanlarımızKazan, palet vs. bu konuda bize destek sağlıyor. Vasıfsız personel oturduğu yerde delikli parçaları bir çubuğa dizecek veya çubuğa dizilmiş delikli parçaların arasını açacak. Bizim işimizi ülkemizde yapan çok az firma bulunuyor. Bizim işimiz okulu olmayan ve sahada öğrenilen iştir. Bunun için vasıfsız personel çalıştığı süre içerisinde kendisini eğitebilir ve azimli olursa, bize ve kendisine daha faydalı olmasını sağlamak isteriz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.