İŞ İLANI DETAYI

HAKKIMIZDATOPSİT Ticaret, Organizasyon, Planlama, Sanayi, İnşaat ve Turizm A.ŞAdıyla 1973 yılında kurulan firmamız, kuruluşundan beri inşaat sektöründe faaliyet göstermektedirTOPSİT A.ŞGerek yurtiçi gerekse yurtdışında küçük ve büyük çaplı birçok projeye imza atmıştırNATO ve TUSEG’e yapılan çeşitli işler ve Libya’da kurulan iki kasaba firmanın yaptığı en önemli işler arasındadır.TOPSİT A.ŞFiilen inşaat işlerinden çekildikten sonra 1987’den beri tüm dünyada tanınan Kanada menşeili “XYPEX” su izolasyon malzemelerinin Türkiye, Ortadoğu ve Orta Asya distribütörlüğünü sürdürmektedir.YAPILACAK İŞİN TANIMISu yalıtım işini üstlendiğimiz, Türkiye genelinde devam etmekte olan şantiyelerimizde gezici ekip olarak görevlendirmek üzere; 1-Beton dökümlerinde gelen mikserlere XYPEX ürünlerinin karıştırılıp mikserlere dökülmesi, 2-Bozuk çıkan beton yüzeyler, betonda meydana gelen soğuk derzlerin ve betondaki tij ve tie-rod boşluklarının hilti, matkap ve spiral ile kesim, kırımlarını yapmak,3-Kesimi kırımı yapılan yüzeylerde oluşan boşluklara Xypex ürünleri ile tamir,tıkama ve sürme uygulamalarının yapılması.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım ÇalışmasıİMKANLAR1 Cumartesi ve Pazar tatildir. Çalışılırsa fazla mesai ücreti ile ücretlendirilir. 2 Yemek kartı P.TESİ-C.TESİ 2 ÖĞÜN PAZAR 1 ÖĞÜN HAFTALIK TOPLAMDA 13 ÖĞÜN YEMEK KARTINA HAFTALIK OLARAK YATAR3Elden maaş ödemesi yapılmaz, mesai dahil tamamı her ayın 1'inde bankaya yatırılır.4Tüm resmi tatiller tatildir. Çalışma yapılırsa mesai ücreti ile ücretlendirilir. 5İstanbul dışı ikametli personel için şirket lojmanımızev mevcuttur.6Şirket araçları harici ulaşım sağlayan personele ulaşım ücreti sağlanmaktadır.7Çalışma saatlerimiz 09.00-18.00'dır.8İsg ekipmanları ve iş kıyafetleri düzenli olarak firmamız tarafından karşılanmaktadır. 9Hava koşulları veyahut farklı durumlardan dolayı çalışılamayan günlerde herhangi bir kesinti uygulanmaz.10Bankaya yatırılan tutar kadar sgk yapılır.İSTENİLEN NİTELİKLER 1FİZİKSEL VE BEDENSEL YETERLİLİK,2TÜRKİYE GENELİ SEYAHAT ENGELİ BULUNMAMAK,3ASKERLİĞİ TAMAMLAMIŞ OLMAK,430 YAŞI GEÇMEMİŞ OLMAK,5SABIKA KAYDI BULUNMAMASI,6EKİBE UYUM SAĞLAMAK.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 18- -30 (14.06.2006 - 17.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DUDULLU OSB DES SANAYİ SİTESİ 117 SK.C 28 BLOK NO:14-16 ÜMRANİYE ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Ahmed Yuşa KORKMAZ Ünvan : Teknik İşler Sorumlusu(İnş.Müh.) Telefon : 905350856057 E-posta : akorkmaz@topsit.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905350856057
akorkmaz@topsit.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!