İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda görevlendirilmek üzere,Temizlik, bahçe işleri ve depo personeli olarak görevleri yerine getirebilecek Engelli iş arkadaşları aramaktayız.Tepecik ve Muratçeşme mevkiinde oturanlar tercih sebebidir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıEngellilik derecesi %40 ve üzerinde olan,Engel durumu aktif ve ayakta çalışmasına uygun olan,İşkura kayıtlı olan,Verilen görevi zamanında ve titizlikle yerine getiren,Dinamik ve çalışkan,Ekip çalışmasına yatkın,Hijyen kurallarını bilen, uygulayan, önem veren.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 20- -55 (29.05.2004 - 30.04.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MİMARSİNAN ESKİ SİLİVRİ CD.NO 46 BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜYÜKÇEKMECE İrtibat Bilgileri : İsim : İnsan Kaynakları Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902128666216 E-posta : ik@wurth.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Büyükçekmece
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902128666216
ik@wurth.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BÜYÜKÇEKMECE veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.