İŞ İLANI DETAYI

MANTI İMALATINDA ÇALIŞACAK, Mantı, vb.gıda üretiminde malzeme hazırlığında paketlemede çalışmış,çalışabilecekİşinde titiz PratikHijyen konusunda dikkatli,duyarlıÇözüm ve kalite odaklı, Gıda üretiminde çalışacağının bilincindeTakım çalışmasına yatkın İşyeri kurallarına uyum sağlayabilecekSağlık sorunu olmayanEsnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,Tercihen Anadolu Yakası'nda Üsküdar lokasyonuna yakın ikamet eden,Seri çalışabilenBant sisteminde çalışmış,çalışabilecek Bayan Çalışma Arkadaşları Aramaktayız.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi Adres: Sultantepe Mahallesi Selmani-pak Caddesi Menzil Sokak No: 3/A 34674 Üsküdar İstanbulTel: +90 216 310 00 37 & +90 543 952 00 37 www.elmasoglumanti.com.trTescilli Markalarımız; Mustafa Elmasoğlu - Elmasoğlu Mantı - Gurme Mantı - Mantıx – Vegfood


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SULTANTEPE MAHALLESİ SELMANİPAK CADDESİ MENZİL SOKAK NO:3/A ÜSKÜDAR İSTANBUL ÜSKÜDAR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ , KADIKÖY , KARTAL , ÜSKÜDAR , ÜMRANİYE , MALTEPE , ATAŞEHİR İrtibat Bilgileri : İsim : mustafa elmas Ünvan : yetkili Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul MUSTAFA ELMAS İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg BEYKOZ veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.