İŞ İLANI DETAYI

Hazır gıda üretimi yapan fabrikamıza engelli personel alınacaktır;Salam, sosis ve bakliyat ürünleri üretilmektedir.Ürün hazırlık, dolum ve paketleme işçiliği.2 vardiya 07:00/17:00 - 21:00/07:00 Cumartesi Pazar tatildir.Çayırova, Darıca ve Gebze ilçelerine servisimiz vardırİstanbul Anadolu yakasına E-5 üzerinden servisimiz vardır.İşitme engelli adaylar uygun değildir.Emekli adaylar uygundur.Not: Telefon kullanmak yasaktır, İş kiyafetlerinin ve koruyucu ekipmanların kullanımı zorunludur.


Başvuru için:Cv'nizi ve Engelli heyet raporunuzu Maille aşağıda belirtilen adrese mail olarak yollayınız.veyaBelirtilen telefon numarasından randevu alarak, Engelli heyet raporunuzla birlikte işletmemize geliniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : CUMHURİYET MAH. TURGUT ÖZAL CAD. NO:123 ÇAYIROVA KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TUZLA , GEBZE , DERİNCE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : Sümeyye YILDIZ Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905432828064 E-posta : s.yildiz@amana-foods.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Doğum, ölüm, evlilik ve asker yardımı vardır. Her ay1000 tl market çeki, ramazan erzağı gibi yardımlar vardır.

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905432828064
s.yildiz@amana-foods.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg TUZLA veya Edmeg İstanbul Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.