İŞ İLANI DETAYI

ENGELLİ Bilet Satış Elemanı Gişe-banko alınacaktır Gaziantep Ben Turizm Otogar Yazhanesinde Çalışmak Üzere Bilet Satış Elamanı Aranmaktadır.Bilgisayar üzerinden gelen yolcuların biletlerini kesecek , yolcuların otobüs yolculuk süreçlerini takip edecek yönledirip bilgi vericekVardiyalı mesai saatleri arasında çalışabilecek diksiyonu düzgün iyi derece bilgisayar kullanabilen , NOT: ASGARİ ÜCRETTİR.


Bilgisayar kullanabilenİletişim ve ifade yeteneği gelişmişTakım Çalışmasına ayak uydurabilecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- (13.09.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AYDINLAR MH. YENİ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ NO:16-17(YENİ OTOGAR ARKASI OPET BENZİN İSTASYONU) ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP GAZİANTEP/MERKEZ GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MEHMET KARADAĞ Ünvan : personel sorumlusu Telefon : 905331537710 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17003 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905331537710

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder