İŞ İLANI DETAYI

SANKO Tekstil İşletmeleri bünyesinde Elyaf Açma Fabrikalarımıza;20-29 yaş arası elyaf açma işletmesinde yetiştirilmek üzereAskerlik görevini yapmış Erkek eleman alınacaktır.Elyaf Açma ve Örgü Boyama üzerine deneyimli eleman alımıyapılacaktır.Başvuru yeri: GSOMEMBaşpınar 2Organize Sanayi Bölgesindeki Gaziantep SanayiOdası Mesleki Eğitim Merkezi’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.Başvuru Yapacakların;- İŞKUR Kayıt Belgenizi ve SGK Hizmet dökümünüzü yanınızdagetirmeniz gerekmektedir.- Adaylar İŞKUR programı kapsamında başlatılmayacaktır.TARİH:11 Eylül Çarşamba Saat 09:00’da


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -29 (29.09.2004 - 6.09.1995 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAŞPINAR (ORGANİZE) OSB MAH O.S.B. 2. BÖLGE CELAL DOĞAN BLV. ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : GAZİANTEP İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İNSAN KAYNAKLARI Ünvan : Telefon : 903422115600 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903422115600

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şehitkamil veya Edmeg Gaziantep Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder