İŞ İLANI DETAYI

Fabrikamızda çalıştırılmak üzere askerlikle ilişiği kalmamış 20 ile 50 yaş arası vardiyalı çalışabilecek vasıfsız personel alımı yapılacaktır.İlana başvuru yapanların 02.04.2024 ile 04.04.2024 tarihleri arasında 3 gün SALI ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE yüzyüze mülakat için 5Organizede bulunan fabrikaya mülakata gelmeleri gerekmektedir.NİZİP e servis bulunmaktadır.


MAG


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -50 (30.04.2004 - 1.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -50 (30.04.2004 - 1.04.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 5.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 83567 NOLU CADDE NO:5 BAŞPINAR ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİZİP , ŞAHİNBEY , ŞEHİTKAMİL , GAZİANTEP/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : insan kaynakları Ünvan : Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Nizip
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Gaziantep AHMET ASLANSOY PAMUK TEKS.SAN. VE TİC.A.Ş. İletişim numarası

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg NİZİP veya Edmeg Gaziantep Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Gaziantep Geneli İş İlanları