İŞ İLANI DETAYI

Organize Sanayi Bölgesinde; Üretim süreçlerinde makine ve ekipmanlara hammadde yükleme, Üretimi gerçekleşen yarı mamullerin makinelerden alınması ve istiflenmesi, Montaj hatlarında çalışarak parça taşıma ve montaj süreçlerine destek sağlama, Herhangi bir eğitim düzeyi gerekmeksizin, üretim ortamında çalışabilecek, Benzer bir pozisyonda deneyim tercih sebebidir, Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi, İş güvenliği kurallarına ve prosedürlerine uyum sağlayabilecek.İşlerini yapacak montaj destek personeli mesleğinde personel alınacaktır.İşkur sisteminden başvurunuzu yapıp belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidiniz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması Herhangi bir eğitim düzeyi gerekmeksizin, üretim ortamında çalışabilecek, Benzer bir pozisyonda deneyim tercih sebebidir, Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi, İş güvenliği kurallarına ve prosedürlerine uyum sağlayabilecek.NİTELİK GEREKTİRMEYEN


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder