İŞ İLANI DETAYI

Mali müşavirlik şirketimize, LALAPAŞA MAHPELİT MEYDANI CADDOĞU APTA BLOK KAT: 1 YAKUTİYE / ERZURUM DİYALOG MALİ MÜŞAVİRLİK ofisimizde görevlendirilmek üzere ofis temizliği, çay-kahve servisi ve yemek hazırlığı yapacak kadın personel aramaktayız.Aranan Özellikler:Yaş aralığı 25-40,İletişim becerileri kuvvetli ve güler yüzlü,Temizlik ve düzen konusunda titiz,Ekip çalışmasına yatkın ve iş disiplinine sahip,Asgari ücretle çalışacak.İş Tanımı:Ofis temizliği ve düzeninden sorumlu olmak,Misafirlerimize çay-kahve servisi yapmak ve ikramları takip etmek,Öğle yemeği hazırlığı ve mutfak düzeninden sorumlu olmak.


Mali müşavirlik şirketimize, LALAPAŞA MAH. PELİT MEYDANI CAD. DOĞU APT. A BLOK KAT: 1 YAKUTİYE / ERZURUM DİYALOG MALİ MÜŞAVİRLİK ofisimizde görevlendirilmek üzere ofis temizliği, çay-kahve servisi ve yemek hazırlığı yapacak kadın personel aramaktayız.NOT: İŞ BAŞVURULARI MERKEZ OFİS ADRESİMİZDE YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR. Aranan Özellikler:Yaş aralığı 25-40,İletişim becerileri kuvvetli ve güler yüzlü,Temizlik ve düzen konusunda titiz,Ekip çalışmasına yatkın ve iş disiplinine sahip,Asgari ücretle çalışacak.İş Tanımı:Ofis temizliği ve düzeninden sorumlu olmak,Misafirlerimize çay-kahve servisi yapmak ve ikramları takip etmek,Öğle yemeği hazırlığı ve mutfak düzeninden sorumlu olmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
İlçe : Yakutiye
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Erzurum ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Erzurum, Edmeg YAKUTİYE veya Edmeg Erzurum Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Erzurum ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları