İŞ İLANI DETAYI

İŞ İLANI: ARAÇ KULLANABİLEN BEDEN İŞÇİSİ ARANIYORErzurum'da bulunan imalat şubemizde görevlendirilmek üzere, araç ile getir-götür işlerine bakacak beden işçisi aranmaktadır.Aranan Özellikler:25-40 yaş aralığında,Erkek adaylar tercih edilmektedir,B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen,Askerliğini yapmış,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.İş Tanımı:Şube içi ve şube dışı malzeme taşıma işlerini gerçekleştirmek,Gerekli durumlarda şube içi lojistik destek sağlamak.Çalışma Şartları:Hafta içi, 09:00-18:00 saatleri arasında çalışma,Asgari ücret üzerinden çalışma.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıErzurum'da bulunan imalat şubemizde görevlendirilmek üzere, araç ile getir-götür işlerine bakacak beden işçisi aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -40 (14.05.1999 - 15.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KURTULUŞ MAH. ENDÜSTRİ CAD. NO: 34 YAKUTİYE/ ERZURUM YAKUTİYE ERZURUM / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ERZURUM İrtibat Bilgileri : İsim : BURAK USANDI Ünvan : Telefon : 905355083702 E-posta : byretroyapi@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 17002,5 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 17002,5 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Erzurum
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905355083702
byretroyapi@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Erzurum İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Erzurum Geneli İş İlanları