İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: ALTUĞ MEDİKAL İLAÇ GIDA SANAYİ LTDŞTİ.İşyerinin Faaliyet Alanı: MEDİKAL-KOZMETİK-İLAÇ İMALATIYapacağı İşler: ÜRETİM, PAKETLEME PERSONELİAranan Özellikler: Medikal ürün imalatçısı olan firmamızda üretim alanında çalışacakEn az ilköğretim, tercihen lise-teknik lise mezun,Tercihen daha önce üretim ortamında çalışmış.Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf ,Mesai ve vardiyalı çalışmaya uygun çalışma arkadaşı aramaktayız.Yemek-sevis olanakları vardır.Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: vardiyalı çalışma vardır.Olanaklar : Servis, ssk, yemek, maaşİlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.


En az ilköğretim, tercihen lise-teknik lise mezun,Tercihen daha önce üretim ortamında çalışmış.Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf ,Mesai ve vardiyalı çalışmaya uygun çalışma arkadaşı aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder