İŞ İLANI DETAYI

SALMARCON ENDÜSTRİYEL SAN VE TİC A.ŞFirmasının yeni açılacak olan Saplama Somun Fabrikası için; üretim bölümünde, çalışmak üzere aşağıdaki şartlara uygun, uzun süreli çalışmayı hedefleyen üretim personeli aranıyor.Meslek lisesi veya yüksek okul makine, torna, kaynak bölümlerinden mezun,18 ile 35 yaş aralığında, Erkek.Askerlik hizmeti yapmış olması tercih sebebidir.Yemek ve servis imkanı vardır.Cumartesi ve pazar günleri tatildirİŞKUR hizmet biriminden ya da sistemden başvurunuzu yapıp firmadan randevu alarak görüşmeye gidinizE.Ö.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARACA ÖREN KÖYÜ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 2.CADDE ÇANAKKALE MERKEZ ÇANAKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ÇANAKKALE İrtibat Bilgileri : İsim : Bilal Engin- Tel: 444 82 19 Ünvan : Yetkili Telefon : E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Çanakkale
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Çanakkale SALMARCON ENDÜSTRİYEL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim numarası

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder