İŞ İLANI DETAYI

Bandırma Şirinçavuş Mah.de bulunan cam serada domates yetıstıren Yücel Eko Tarım Firmasında çalıştırılmak üzere 40 yaş altı Kadın personeller alınacaktırGönen ve bandırmadan servis bulunmaktadır.25bin tl maaşSosyal HaklarTamamlayıcı Sağlık Sigortası Özel hastanede ücretsiz muayeneRamazan ve Kurban Bayramı HarçlığıYıl da en az 2 kez Erzak YardımıBanka Promosyonu Sigorta + 4857 Sayılı İş Kanunu’nun tüm hakları mevcuttur.Başvuru için İşyerimize gelebilir veya ik@yucelekotarim.com.tr adresine mail atabilirsiniz.Detaylı bilgi için 266 711 14 63 numarasında İnsan Kaynakları Yetkilimize ulaşabilirsiniz.


ç


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞİRİN ÇAVUŞ MAH. AMBAR PATLATAN MEVKİ BİLANO BANDIRMA/BALIKESİR BANDIRMA BALIKESİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BANDIRMA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : emrullah Ünvan : bey Telefon : 902667111463 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Bandırma
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902667111463

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg Bandırma veya Edmeg Balıkesir Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder