İŞ İLANI DETAYI

Preshanede disk fren balatası imalatında üç vardiya 08.00-16.00, 16.00- 00.00, 00.00-08.00 olarak çalışacak tecrübeli-tecrübesiz erkek - kadın çalışma arkadaşları arıyoruzErkek adaylar için tercihen askerlik görevini tamamlamış olması şartı aranmaktadır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Proje Tabanlı Çalışmaİş takibi ve zaman yönetimini gerçekleştirebilen,İş birliği ve takım çalışmasına yatkın,Mesleki gelişime ve öğrenmeye açık,Problemler karşısında çözüm üretebilen,Öz disiplin sahibi,Çalışma alanında mevcut olan üretim ekipman veya makinelerini çalıştırmak,Üretim reçetesinde bulunan yönlendirmelere uygun olarak üretimi gerçekleştirmek,Üretim, üretim ekipmanı ve makinelerle ilgili problemleri ilgili yöneticiye bildirmek,Üretim sırasında gereken ara kontroller için numune almak ve ilgili sorumluya iletmek,Kalite kontrol yönlendirmelerine uymak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
İlçe : Altıeylül
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir, Edmeg Altıeylül veya Edmeg Balıkesir Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder