İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda üretimde çalıştırılmak üzere kaynak ve demirden anlayan, askerliğini yapmış personel alımı yapılacaktırUygun adayların İŞKUR'dan alacakları belgeyle işverenle görüşmeleri gerekmektedirİnternetten başvuracak adayların başvur butonuna bastıktan sonra işverenle görüşmeleri gerekmektedir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFİZİKİ VE BEDENSEL YETERLİLİK, EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (26.04.1999 - 28.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ILICABAŞI MEVKİİ DENİZLİ KARAYOLU ÜZERİ 4.KM NO 121 AYDIN AYDIN MERKEZ AYDIN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AYDIN MERKEZ , EFELER İrtibat Bilgileri : İsim : ŞEYMA HANIM Ünvan : İK SORUMLUSU Telefon : 902562591111 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aydın
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902562591111

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder