İŞ İLANI DETAYI

.engelli eleman aranıyor.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SERAPSU MEVKİİKALE MH.KONAKLI ALANYA ALANYA ANTALYA ALANYA ANTALYA ALANYA ANTALYA ALANYA ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALANYA İrtibat Bilgileri : İsim : alişya hanım Ünvan : Telefon : 905000000000 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
İlçe : Alanya
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905000000000

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Antalya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Antalya, Edmeg ALANYA veya Edmeg Antalya Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Antalya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder