İŞ İLANI DETAYI

Esenboğa Havalimanı Genel Havacılık Terminali nde Esenboğa Merkez MahBulunan iş yerimiz hava aracı bakım hangarı için genel temizlik yapmak üzere engelli bir kadın çalışan aramaktayızİş yerimiz 25 odalı ve 5 tuvaletli olup, bu yerlerin düzenli temizliğinin yapılması gerekmektedir.Mesai saatleri: Hafta içleri 08:00-12:00 --- 12:30 - 17:30 saatleri arasında olup, hafta sonu ve resmi tatillerde mesai yapılmamaktadırÖğlen yemekleri, mutfak personeli tarafından yemekhanede verilmektedir.İşyerimiz, Ankara Esenoğa Havalimanı Genel Havacılık Terminali nde bulunmakta olup, DHMİ tarafından yönetilen bu alana girişler, Havaalanı Giriş Kartı katılınacak bır derse müteakip yazılı sınavda başarılı olunması durumunda ile sağlandığından, GBT Genel Bilgi Tarama - Adli Sicil Kaydı silinmiş gecmiş kayıtlar dahil işlemi sorunsuz olacak kişiler bu alana girebildiğinden, GBT tarama sonucu olumsuz olan personel işe alınamayacaktır.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıGenel Temizlik Yapma Niteliği ve Becerisi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -55 (7.11.2004 - 10.10.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ESENBOĞA MERKEZ MAH. ÖZAL BULVARI SKYLİNE HAVACILIK HANGARI 325 BLOK ESENBOĞA HAVALİMANI ÖZEL HANGARLAR BÖLGESİ ÇUBUK ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇANKAYA , ÇUBUK , YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , ETİMESGUT , PURSAKLAR , ANKARA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Tuğba AKKURT Ünvan : Telefon : 908507563737 E-posta : tugba.akkurt@flyskyline.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çubuk
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 908507563737
tugba.akkurt@flyskyline.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çubuk veya Edmeg Ankara Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder