İŞ İLANI DETAYI

MİXTA olarak 2007 yılından beri paslanmaz çelik hastane ekipmanları üretiyoruzSanayi sektöründe 1 yıl tecrübeliİvedik O.S.BYer alan üretim tesisimiz için paslanmaz çelik ürün üretiminde yetiştirilmek üzere Üretim Personeli arıyoruz.


Endüstri Meslek Lisesi mezunu ya da meslek okulu okuyan Çırak,23 yaşa kadarTercihen Paslanmaz Çelikle üretim deneyimi olan,Sanayi sektöründe 1 yıl tecrübeliErkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Maaş + Prim + Yemekhane + Yol Ücret DesteğiÇalışma saatleri hafta içi 08:00 - 18:30


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek -2327.09.2001 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İVOGSAN 1518. SOK. 4/6-8 MATBAACILAR SİT. YANI YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Barış Tezer Ünvan : İnsan Kaynakları Yöneticisi Telefon : 905352489456 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905352489456

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder