İŞ İLANI DETAYI

Sincan OSB de bulunan fabrikamızda Montaj bölümümüzde çalışabilecek, çıkan metal malzemelerin temizlenmesi, Zımparalanması, Taşlama ve zımpara işlemlerininin yapabilecek işçiler aranmaktadır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması Verilen görevi başarılı şekilde yerine getirebilecek, Çalışma kurallarına uyumlu, Fabrika deneyimi olan kişiler tercih edilecektir.Haftasonu tatildir , Cumartesileri çalışma olması durumunda mesai parası verilmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- (3.06.2006 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHİ EVRAN OSB MAH. BÜYÜK SELÇUKLU CAD. NO:3 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİNCAN İrtibat Bilgileri : İsim : EREN KARATAŞ Ünvan : Telefon : 905317114005 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905317114005

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg SİNCAN veya Edmeg Ankara Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder