İŞ İLANI DETAYI

İvedik OSB de bulunan firmamıza tecrübeli, sorumluluk sahibi ve iş disiplinine sahip olan CNC Apkant Pres Tezgahı Operatörüne yardımcı olacak vasıfsız üretim personeli alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTeknik resim okumayı ve gerekli ölçü aletlerini kullanmasını bilen.Dikkatli, gelişime açık ve ekip çalışmasına yatkın,CNC Lazer tezgah parametreleri ve toleranslar hakkında bilgi sahibiLazer makinesi ile İmalat planlarına ve çizimlerine uygun şekilde kesim işlemini gerçekleştirecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 24- -40 (28.04.2000 - 1.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Arı San. Sit. 2. Etap 1476. Sok. No: 85-87-89 İvedik Org. San. Böl. / ANKARA YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE YENİMAHALLE ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK İrtibat Bilgileri : İsim : YUNUS KARAARSLAN Ünvan : Telefon : 905056402963 E-posta : denizyay@denizyay.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905056402963
denizyay@denizyay.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg YENİMAHALLE veya Edmeg Ankara Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder