İŞ İLANI DETAYI

Başkent OSB'de bulunan fabrikamızda çalışmak üzere;Askerlik hizmetini tamamlamış,Polatlı ve Temelli'de ikamet eden,Vardiyalı çalışabilecek,22-40 yaşları arasında erkek eleman ihtiyacımız bulunmaktadır.


Görüşmeler ilanda bulunan adreste haftaiçi 08:30 - 12:30 arasında yüzyüze yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -40 (23.04.2002 - 25.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAŞKENT OSB 6. CAD NO:9 06909 TEMELLİ SİNCAN ANKARA SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : POLATLI İrtibat Bilgileri : İsim : PELİN HANIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 903124365036 E-posta : ik@gruppo-bonomi.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar (Diğer) : Deneme süreci sonrası devamsızlık primi

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Polatlı
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903124365036
ik@gruppo-bonomi.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg POLATLI veya Edmeg Ankara Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder