İŞ İLANI DETAYI

Türkiye'nin yem sektörünün lideri C.P. Grup, Ankara Akyurt Yem Fabrikası'nda çalıştırılmak üzere tecrübeli / tecrübesiz paketleme personelleri alacaktır.İşletmemiz vardiyalı olup Çubuk, Pursaklar ve Akyurt İlçelerinde ikamet eden adaylar tercih edilecektir.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği3 vardiya halinde çalışan işletmemizde Çubuk, Pursaklar ve Akyurt'ta en az ilkokul mezunu, tecrübeli / tecrübesiz, 18-45 yaş aralığında erkek paketleme elemanları alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (31.03.2006 - 19.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BALIKHİSAR MH. VALİ MUSTAFA GÖNÜL SK. NO:3 (ASELSAN ARKASI 8.KM ÇANKIRI YOLU ) AKYURT / ANKARA AKYURT ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇUBUK , AKYURT , PURSAKLAR İrtibat Bilgileri : İsim : ÜMİT DEMİRAY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 903128475023 E-posta : umit.demiray@cpturkiye.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Kıdeme bağlı kıdem ödeneği, kış yardımı

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çubuk
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903128475023
umit.demiray@cpturkiye.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder