İŞ İLANI DETAYI

Tekman Metal bünyesinde çalıştırılmak üzere askerliğini yapmış tercihen endüstri meslek lisesi mezunu Metal Levha İşçileri alınacaktırİlan ile ilgilenen adayların 535 978 03 22 nolu telefondan Ahmet Bey ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe Tekman Metal bünyesinde çalıştırılmak üzere askerliğini yapmış tercihen endüstri meslek lisesi mezunu Metal Levha İşçileri alınacaktır. İlan ile ilgilenen adayların 535 978 03 22 nolu telefondan Ahmet Bey ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SAMSUN ÇEVRE YOLU BAHÇECİK KÖYÜ MEVKİ 2 KM. MERZİFON AMASYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AMASYA MERKEZ , GÖYNÜCEK , GÜMÜŞHACIKÖY , MERZİFON , SULUOVA , TAŞOVA , HAMAMÖZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : AHMET YAYLACI Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905359780322 E-posta : ahmet.yaylaci@tekmanmetal.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Amasya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905359780322
ahmet.yaylaci@tekmanmetal.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Amasya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder