İŞ İLANI DETAYI

Adana Organize Sanayi bölgesinde Çelik İmalat alanında faliyet gösteren firmamız için imalat yardımcısı ve imalat temizlik personeli istihdam edilecektir.


daha önce çelik imalat işinde yardımcı olarak çalışmış.taş motoru,rayba vb el aletlerini kullanabilen isg kuallarına uymayı benimsemişdevam sorunu olmayan ,sabıka kaydı olmayan disiplinli çalışkan işini benimseyecek arkadaşlar


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 19- (27.04.2005 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ACIDERE OSB MH MAGARSUZ CD NO 6 SARIÇAM SARIÇAM ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , CEYHAN , FEKE , KARAİSALI , KARATAŞ , KOZAN , POZANTI , SAİMBEYLİ , TUFANBEYLİ , YUMURTALIK , YÜREĞİR , ALADAĞ , İMAMOĞLU , ÇUKUROVA , SARIÇAM , ADANA /MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905537249599 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Seyhan
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905537249599

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Adana ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Adana, Edmeg SEYHAN veya Edmeg Adana Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Adana ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder