İŞ İLANI DETAYI

İŞYERİ YETKİLİSİ VE TALEP ŞARTLARINA UYAN ADAYLAR ARASINDA AÇIK İŞ İÇİN BELİRTİLEN YER VE SAATTE TOPLU GÖRÜŞME YAPILACAKTIRGÖRÜŞME YERİ: MUĞLA İL MÜDÜRLÜĞÜ Milas ve Fethiye Hizmet Merkezlerine gelen danışanlar zoom ile işverenle görüştürülecektir.İLETİŞİM:İŞKUR MUĞLA TEL:2131099-2131100-01 FAKS:2145549 EMAİL: iskurmugla@iskur.gov.trNOT: Toplu görüşmeye katılmak isteyen adayların görüşme gününde İl Müdürlüğümüzde olmaları gerekmektedir.


AÇIKGÖZ KARDEŞLER İNŞAAT TARIM NAKLİYE HAYVANCILIK TURİZM SAN VE TİC LTD ŞTİ. BODRUM-FETHİYE-MENTEŞE şantiyelerinde çalıştırılmak üzere engelli personel istihdam edilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : . BODRUM MUĞLA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BODRUM , FETHİYE , MUĞLA MERKEZ , MENTEŞE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 905549595250 E-posta : erkul003@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Muğla
İlçe : Bodrum
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905549595250
erkul003@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Vasıfsız iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Muğla ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Muğla, Edmeg BODRUM veya Edmeg Muğla Vasıfsız gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Muğla ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder