İŞ İLANI DETAYI

ÖZKON YAPI’DA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;Kamyonet üzerine elle inşaat malzemelerini yükleme ve indirme yapabilecek.Depomuzdaki ürün ve malzeme giriş, çıkışlarının kontrolünü sağlamak,Stok yönetimi, ürünlerinin takibi, depolama ve sevkiyat süreçlerinin takibi,Askerlik ile ilişiği bulunmayanB veya C sınıfı ehliyet sahibi20-50 yaş aralığında olmasıBaşvurular aşağıdaki 'Başvur butonuna tıkladıktan veya İŞKUR^dan gönderme formu aldıktan sonra yapılacaktır.


İletişim Ve İfade Yeteneği, Takım ÇalışmasıÖZKON YAPI’DA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;Kamyonet üzerine elle inşaat malzemelerini yükleme ve indirme yapabilecek.Depomuzdaki ürün ve malzeme giriş, çıkışlarının kontrolünü sağlamak,Stok yönetimi, ürünlerinin takibi, depolama ve sevkiyat süreçlerinin takibi,Askerlik ile ilişiği bulunmayanB veya C sınıfı ehliyet sahibi20-50 yaş aralığında olması


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : VALİDE SULTAN MAH. 100. YIL CAD. NO:22 KARAMAN MERKEZ KARAMAN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARAMAN MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : MUSTAFA YILMAZ Ünvan : Telefon : 903382127667 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Karaman
Pozisyon : Vasıfsız
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903382127667

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Karaman Geneli İş İlanları