İŞ İLANI DETAYI

Üretim biriminin sevk ve idaresini sağlamak,Birime bağlı bulunan makine ve ekipmanlardan sorumlu olmak,Bölüm elemanlarının iş dağılımını ve takibini yapmak,Üretim Müdürünün vereceği diğer görevleri yerine getirmek,Fabrika içerisinde işçi sağlığı ve iş güvenliği kurallarına uymak,Üretim prosesleri, makineler ve mavi yaka çalışanlarla ilgili her türlü problem ve aksaklığı Üretim Müdürü’ ne iletmek,Üretim hatlarında üretim planlamaya uygun olarak istenilen miktar, termin ve kalitede üretimin gerçekleştirilmesini sağlamak,Hammadde, sarf malzeme ve diğer tüm üretim sağlayıcılarının stok kontrolünü ve takibini yapmak,Mekanik bakım proseslerinin takibi ve uygulanmasını sağlamak.Alüminyum kaynak teli üreten firmamız Alüminyum tel üretiminde faaliyet göstermektedirFirmamız orta ağırlıkta iş kolunda yer almaktadırDetaylar ve firma tanıtımı adaya görüşmeye geldiğinde anlatılacaktır.Metal üretim alanında en az 10 sene tecrübe sahibi olmak,Liderlik becerisine sahip olmak,Herhangi bir sağlık probleminin bulunmaması,Kendisine bağlı personeli sevk ve idare edebilecek, motive etme ve yönlendirme becerilerine sahip, 2 Vardiyalı ve gerektiğinde hafta sonları mesai de dahil olacak şekilde çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,B sınıfı ehliyete sahip aktif araç kullanabilen aday aramaktayız.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe1. VARDİYA GİRİŞ Saati 07:00 2. VARDİYA GİRİŞ Saati 16:001. VARDİYA ÇIKIŞ Saati 16:00 2. VARDİYA ÇIKIŞ Saati 02:00SERVİS GÜZERGAHI: E-5 üzerinden Tuzla-Pendik-Kartal ve Çayırova-Gebze-Darıca bölgesi, Tepeören-Orhanlı- AydınlıBayramlarda, ramazanda , yılsonunda ve üretimin yüksek olduğu aylarda prim imkanı vardır. Çalışma süresi 1 ayı geçen çalışanlara Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapılmaktadır. Cumartesi-Pazar çalışma yoktur.Başvurmak isteyen adayların sayfa sonundaki BAŞVUR butonuna tıkladıktan sonra firmayı arayarak randevu almaları gerekmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.