İŞ İLANI DETAYI

BAŞVURACAK ADAYLARIN İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN TALEBE BAŞVURDUKTAN SONRA İŞVEREN FİRMADAN RANDEVU ALARAK BAŞVURABİLİRLERİş İlanı: Ekip Lideri – Kompozit ve FiberglassGelişen ve büyüyen şirketimiz GCİ Kompozit Endüstri A.ş yüksek kaliteli kompozit ve fiberglass ürünler üreten lider bir firmadır.Kompozit ve Fiberglass Havuz Kaydırağı Projesi için üretim ekibimizi yönetecek dinamik ve deneyimli bir Ekip Lideri arıyoruz.Nitelikler:Kompozit ve Fiberglass üretim süreçlerini yönetebilecekÜretim ekiplerinin günlük operasyonlarını koordine edebilecek,Ekip yönetimi ve liderlik konularında güçlü bir geçmişe sahipİyi derecede teknik bilgi ve sorun çözme becerileri olanİlgilenen adayların şahsen ya da mail ile başvuru yapmaları rica olunur.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (5.09.2004 - 8.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 21- -40 (5.09.2003 - 8.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ISLAHİYE DORUS NO: 13 DÜZCE DÜZCE MERKEZ DÜZCE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DÜZCE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Yasemin Çelebi Ünvan : İnsan Kaynakları Yöneticisi Telefon : 900000000000 E-posta : yasemin@gci-kompozit.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar (Diğer) : Özel Sağlık Sigortası En Az Ücret : 25000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 30000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Düzce
İlçe : Düzce Merkez
Pozisyon : Tekstil-Konfeksiyon
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 900000000000
yasemin@gci-kompozit.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tekstil-Konfeksiyon iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Düzce ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Düzce, Edmeg Düzce Merkez veya Edmeg Düzce Tekstil-Konfeksiyon gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Düzce ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder