İŞ İLANI DETAYI

Firmamız, Gemi İnşa sektöründe Anahtar Teslim İç Mimari işler kapsamında , yolcu gemileri yaşam mahalli imalatı yapılmaktadır ve bünyemizde çalışacak mobilya imalat- montaj usta ve yardımcıları istihdam edilecektirYardımcı olarak çalışacak personellere , mobilya imalat - montaj , panel montaj , zemin işleri öğretilecektir ve personeller uzmanlaştırılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAYardımcı veya Uzman personel adaylarının mesleki tecrübelerinin yanı sıra aşağıdaki Mesleki Yeterlilik Belgelerinden en az birisine sahip olması gerekmektedir ;Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde Metal Doğrama - Mobilya İmalat - Mobilya Montaj , Zemin işleri SertifikasıMeslek Lisesi Bölümlerinin Mobilya , Metal Doğrama mezuniyet belgeleriNOT : MEB Tarafından alınan belgelerin 15 haneli sorgulama numarası olması gereklidir . NOT : Üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinden alınan mesleki belgeler geçerlidir . B21- 45 yaş arası,Askerliğini yapmış,Dikkatli, sistemli ve prensipli ve iş ahlakına uygun çalışma,Esnek çalışma saatlerine ve şartlarına uyum sağlayabilmeFarklı iş kollarını öğrenme konusunda gelişime açık Mobilya imalat ve montaj iş kollarında usta veya yardımcı olarak daha önceden farklı firmalarda çalışmış veya kendini bu alanda geliştirmek isteyen adaylar


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 21- -30 (7.09.2003 - 9.08.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALTINOVA TERSANELER BÖLGESİ ALTINOVA YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KANDIRA , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , BAŞİSKELE , ÇAYIROVA , YALOVA MERKEZ , ALTINOVA , ÇINARCIK , ÇİFTLİKKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AYGÜN AYDIN Ünvan : IK UZMANI Telefon : 905527144909 E-posta : caner@harmony-ms.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği En Az Ücret : 25000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Altınova
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905527144909
caner@harmony-ms.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Altınova gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder