İŞ İLANI DETAYI

' İş ile ilgili Tüm bilgiler yazmaktadır, Lütfen iş ilgili bilgi almak için degil görüşmeye gelmek için arayınız.'Magna Endüstriyel bünyesinde istihdam edilmek üzere Benzer sektörlerde çalışmış, Basınçlı Kaplar işinde çalışacak ve yetiştirilecektir.Hem kaynak hemde montaj ilaveten kaynak otomasyon egitimi ileride verilecek yardımcı eleman alınacaktır.İşyerinin Faaliyet Alanı: Basınçlı Kapların İmalatıAranan Özellikler:Ustaların yanında çalışıp iş ögrenecek, ustalara yardımcı olacak ve ögrenmeye açıkEl becerisi yüksek olan , düzenli iş çalışmasına ve disiplinine sahipKadın Erkek Farketmez,işin yapımı ve ögrenmesi güç isteyen bir iş degildir.Sürekli çalışmak niyetinde, ileriye dönük iş becerisi ögrenmek isteyen18-30 yaş aralığındaSağlık problemi olmayanÇalışma Saatleri ve Tatil Günü: Cumartesi , Pazar tatil Olanaklar: Maaş, Servis, Yemek.: Karşılıklı Görüşme ile Deneyimli Personeller için Dolgun Maaş, yemek ve SGKAli Bey Muhasebe Sorumlusu: 0533 768 97 86 - Randevu ve görüşmeler içinDiğer şartlar işverenle görüşülecektir


Yetiştirilmek üzere deneyimsiz veya deneyimliMontaj biriminden başlayip ,Kaynaklı imalat teknikleri ve makina kullanımında yetişrtirilecek,Bayan veya Bay uzun süreli çalışma niyetinde olan personel alıncaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 1 OSB 8. CADDE NO:31 MAGNA ENDÜSTRİ (A101 DEPOSU 300 MT. AŞŞAGISINDA) YEŞİLYURT/MALATYA MALATYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : MALATYA İrtibat Bilgileri : İsim : ALİ ÇAPAR Ünvan : Telefon : 905337689786 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905337689786

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları