İŞ İLANI DETAYI

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi, lider bir soğutma sistemleri üreticisi olarak, Ürün ve Teklif Mühendisi pozisyonu için yetenekli ve deneyimli adaylar aramaktadır.İş Tanımı:- Müşteri taleplerini analiz ederek, uygun soğutma sistemleri ve çözümleri sunmak- Teknik teklifler hazırlamak ve müşterilere sunmak- Müşteri ihtiyaçlarını anlamak ve uygun ürünlerin seçimini yapmak- Teknik çizimler ve spesifikasyonlar hazırlamak- Müşteri ilişkilerini yönetmek ve müşteri memnuniyetini sağlamak- Proje süreçlerini takip etmek ve projelerin zamanında tamamlanmasını sağlamak- Teknik destek sağlamak ve sorunları çözmek


- Üniversite mezunu, tercihen Makine Mühendisliği veya ilgili bir alanda lisans derecesine sahip- Soğutma sistemleri konusunda en az 3 yıl deneyimli- Teknik teklif hazırlama ve müşteri ilişkileri yönetimi konusunda yetenekli- İyi derecede İngilizce bilen, ikinci bir yabancı dil tercih sebebidir- İyi derecede MS Office programlarına hakim- Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip- Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü- Seyahat engeli olmayanFrigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi nde Ürün ve Teklif Mühendisi olarak çalışmak isteyen adayların, başvurularını bekliyoruz. Bu heyecan verici pozisyonda yer almak ve lider bir şirkette kariyer yapmak için hemen başvurun!


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.