İŞ İLANI DETAYI

ÇOCUK KIYAFETLERİ ÜRETİMİ YAPILAN FİRMADA SİPARİŞE GÖRE ÜRETİM PLAN VE PROGRAMI YAPABİLECEK DENEYİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞI ALINACAKTIR.DENEYİMLİ OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.


İnternet sitemizden başvuru yaptıktan sonra firma iletişim bilgileriyle iletişime geçebilir, randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.Kurumumuza gelip İş ve Meslek Danışmanınızla görüşüp gönderme formu alarak da işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 25- -37 (23.04.1999 - 25.03.1987 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 6.CADDE NO:31 (SCSTILL) SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : SERHAT BEY Ünvan : Telefon : 905073066568 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905073066568

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder