İŞ İLANI DETAYI

Bu pozisyon, mevcut planlama süreçlerinin yönetimine destek olacak, veri analizi yapacak ve stratejik karar alma süreçlerine katkı sağlayacak çalışma arkadaşı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıLisans derecesi tercihen işletme, ekonomi, endüstri mühendisliği veya ilgili bir alanda.Tercihen planlama veya analitik alanında en az 2 yıl deneyim.Veri analizi becerileri ve Microsoft Excel gibi araçları etkin bir şekilde kullanabilme.İletişim becerileri ve ekip çalışmasına yatkınlık.Analitik düşünme yeteneği ve problem çözme becerileri.Planlama süreçlerinin yürütülmesinde aktif rol almak.Veri analizi yaparak mevcut süreçlerin etkinliğini değerlendirmek.Stratejik planlama toplantılarına katılarak yöneticilere destek sağlamak.Maliyet analizleri yapmak ve raporlamak.Şirketin hedeflerine ulaşması için gerekli olan kaynak tahsisini optimize etmek.Proaktif olarak potansiyel riskleri ve fırsatları belirlemek ve yönetmek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 3 KM KAYSERİ ASFALTI ÜZERİ / MUCUR KIRŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİÇEKDAĞI , KAMAN , KIRŞEHİR MERKEZ , MUCUR , AKPINAR , AKÇAKENT , BOZTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Ferhat ASLAN Ünvan : İnsan Kaynakları Sorumlusu Telefon : 905453270040 E-posta : insankaynaklari@cagun.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırşehir
İlçe : Çiçekdağı
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905453270040
insankaynaklari@cagun.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırşehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırşehir, Edmeg ÇİÇEKDAĞI veya Edmeg Kırşehir Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırşehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırşehir Geneli İş İlanları