İŞ İLANI DETAYI

Vardiya başlangıç ve bitişinde raporlama yapmak, Hammadde, ambalaj malzeme ihtiyaç listelerinin çıkarılarak formenlere verilmesi, Haftalık üretim vardiya planlarının hazırlanması, Üretim planına göre üretim alanında personelin hatlardaki yerleşimini yapmak, Teknik, planlama, depo, kalite ile iletişimin sağlanarak üretimdeki problemlerin çözümü, Üretim planlarının gerekleşmesini ve takibini yapmak, Formenlerin iş tanımlarında belirtilen işlerin takibini yapmak, zamanında ve doğru yapılmasını sağlamak, Üretimde verimliliğin devamı ve artırılması için gerekli çalışmaların yapılması, yapılan çalışmaların üst amire rapor edilmesi, Üretim raporlarının kontrol edilerek doğru şekilde sisteme kaydının yaptırılması, kaydının kontrolü, Üretimin makine, malzeme, personel vs ihtiyaçlarını belirlemek ve üst amirinden talep etmek, Sorumlu olduğu personellerin devam takibinin yapılması, izin prosedürünün işletilmesi, Senelik yıllık izin planlarının oluşturulması ve sorumlu olduğu personellerin izin takip işlemlerinin yapılması.


Sakarya da Adapazarı - Serdivan - Erenler ikamet eden veya edebilecek, Üniversitelerin Gıda Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden mezun, Çikolata, bisküvi, gofret, waffle, fondan, veya diğer confectionery ürünleri üzerinde tecrübeli veya gıda sektöründe kariyer hedefleyen, 3 Vardiyalı çalışabilecek, ERP Bilgisi olan, Ms Office programlarını etkin olarak kullanabilen, Planlama yapabilen, analitik düşünebilen, Takım çalışmasına yatkın, İnsan ilişkileri ve sosyal yönü güçlü, Haftalık, aylık, yıllık raporlama yapabilecek, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder