İŞ İLANI DETAYI

Proje ve mutfaklarımızda görevlendirilmek üzere ÜRETİM SORUMLUSU arayışımız bulunmaktadırToplu yemek üretimi konusunda deneyimli olmak,Üretim alanının hijyen ve kalite standartlarına uygun olarak faaliyet göstermesini sağlamak, Sorumlu olunan menü planlama, maliyet çalışmaları, raporlama, servis ve organizasyon görevlerini yerine getirmek, Üniversitelerin Gıda Mühendisliği, Gıda Teknikerliği, Beslenme ve Diyabetik vbBölümlerinden mezun, Toplu yemek sektöründe en az 5 yıl tecrübeli, Yönetim, planlama ve koordinasyon becerisi gelişmiş, Organizasyon yönetimi konusunda deneyimli,İş Sağlığı ve Gıda Güvenliği ile ilgili mevzuata hakim


İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü,Ekip yönetme becerisi ve liderlik vasıflarına sahip olmak, MS Office programlarını bilmek, Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,Eğitime ve gelişime açık,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, Not: Konaklama imkanı sağlanmaktadır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder