İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda Ataşehir Ferhatpaşa bölgesindeki otomotiv yedek parça fabrikamızda görevlendirilmek üzere Üretim Formeni takip sorumlusu aranmaktadır: -Makinelerde üretimi aksatan konuların tespiti ve müdahalesini yapmak,-Alanında arızalanan makineler için ilgili birimleri yönlendirmek,-Üretim planına uygun üretim yapılıp yapılmadığını kontrol etmek,-Üretim için kullanacağı malzemenin teminini zamanında gerçekleştirmek, -Üretim ve fire adetlerinin kontrolünü yapmak,-LOGO üretim girişlerinin doğru yapılmasını, depo teslimini sağlamak,-Fire sebeplerini analiz etmek ve azaltmak için aksiyonlar geliştirmek,-Alanında çalışan operatörlerin sevk ve idaresinden sorumlu olmak,-Üretim alanının düzenini ve disiplinini sağlamak,-Kapanan makinenin operatörlerini başka makineye kaydırmak, Üretim Formeni takip sorumlusu aranmaktadır.


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübemalatta en az 5 yıl tecrübeli,- El aletleri kullanmayı bilen,- Ölçü aletleri kumpas, mikrometre, vs kullanmayı bilen,- Ekibi programlayıp kontrolünü , takibini sağlayacak, ağırbaşlı sorumluluk sahibi olması,- Vardiyalı çalışabilecek,- Askerliğini yapmış,- Ataşehir , Kayışdağı, Samandıra ,Sultanbeyli ,Dudullu, Maltepe bölgelerinde ikamet eden,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 23- -27 (22.04.2001 - 19.04.1997 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FERHATPAŞA MAH. SEYİTNİZEM CAD. NO :39-41 ATAŞEHİR / İSTANBUL ATAŞEHİR İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ATAŞEHİR , SANCAKTEPE İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : yunusacar@artotomobil.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ataşehir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
yunusacar@artotomobil.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ATAŞEHİR veya Edmeg İstanbul Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)