İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: ŞoförŞirket Adı: Şura Marketçilik Gıda SanVe TicLtdŞti.Şura Marketçilik Gıda SanVe TicLtdŞtiOlarak büyüyen ekibimize katılmak üzere deneyimli bir Şoför arıyoruzPozisyon: ŞoförGörevler:- Şirket araçlarını güvenli ve etkili bir şekilde kullanmak- Yükleri zamanında ve güvenli bir şekilde teslim etmek- Araç bakım ve onarım programlarını takip etmek- Teslimat belgelerini düzenlemek ve kontrol etmek- Yol durumları, trafik ve hava koşulları hakkında bilgi sahibi olmak


- En az lise mezunu-E sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilen- En az 2 yıl şoförlük deneyimi- Dikkatli ve sorumluluk sahibi- Müşteri hizmetleri konusunda deneyimli- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen- Askerlik hizmetini tamamlamışŞura Marketçilik Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. olarak, tüm çalışanlarımıza eşit fırsatlar sunmayı taahhüt ederiz. Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
Pozisyon : Şoför
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Bursa Şura Marketçilik Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder