İŞ İLANI DETAYI

Üretim planlama alanında gerekli lojistik desteği sağlamak,Üretim iş emirlerinin açılmasını sağlamak,Kaliteli üretim süreçlerinin gerçekleşmesini sağlamak,Üretim programı ve sırasına göre iş gücü dağılımları yapmak, kontrol etmek,İş gücü dağılımlarını günlük olarak takip etmek,Üretimde makine ve personel ile ilgili veri toplamak, raporlamak,Üretim hedeflerinin gerçekleştirilmesi için yeni stratejiler geliştirmek,Metot iyileştirme için yeni yöntemler oluşturmak,Üretim aşamalarının standart zaman hesaplamalarını yapmak,Üretimin yapılış biçimini incelemek ve bu alanda metot geliştirmek,Sorun olan alanları tespit etmek ve kalite arttırma çalışması yapmak,Maliyet azaltma ve verimlilik arttırma alanında çalışmalar yapmak,Kaynakların etkin ve doğru kullanımını sağlamak.


Konfeksiyon sürecine vakıfEn az lise mezunuEv Tekstili ürünleri konusunda tecrübeliİş takibi yapabilenSorgulayıcı ve Takım çalışmasına yatkınÖğrenmeye açık


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Merkezefendi
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg Merkezefendi veya Edmeg Denizli Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder