İŞ İLANI DETAYI

Müşteri ihtiyaçlarını belirlemek için satış bölümü ile irtibat kurmak,Her bir iş emri için ekipman, malzeme ve insan gücü gereksinimlerini tanımlamak,Tüm görevleri ve tamamlanma tarihini detaylandıran bir üretim programı geliştirmek,Üretim planın takip edildiğinden emin olmak için projenin ilerlemesini izlemek,Üretim planlama problemlerini tanımlamak ve çözümlemek için üretim ve satın alma departmanları ile iş birliği yapmak,Personel sorunları ve makine arızaları dahil olmak üzere, üretim sırasında ortaya çıkan problemlerin giderilmesini sağlamak,İş hedeflerini karşılamak için envanter, üretim ve üretim kontrol sistemleri için süreç iyileştirmeleri yapmak,Proje evraklarını organize etmek ve kayıtları korumak,Üretim ve hammadde maliyetlerini izlemek,Üretim ve ekip performansı hakkındaki verileri toplamak ve değerlendirmek,Üst yönetim için üretim süreçleri hakkında raporlar hazırlamak ve verimliliği artırıcı yolları hakkında bilgi sağlamak,Personelin şirket politikaları ile güvenlik prosedürlerini takip etmelerini sağlamakDüzenli olarak üretim faaliyetlerini raporlamak ve yönetime sunmak.


Planlama ve organizasyon becerisi sergilemek,İş birliği ve ekip çalışmasına yatkınlık göstermek,Analitik ve sonuç odaklı düşünme yeteneğine sahip olmak,Problemler karşısında çözüm üretebilmek,Etkili iletişim yeteneği sergilemek,İş takibi ve zaman yönetimini gerçekleştirebilmek,Erkek adaylar için askeri yükümlülüğü bulunmamak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKOVA MAH 5038. SOK NO:1 HENDEK SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : HENDEK İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ZÜLAL BECEREN Ünvan : Telefon : 905437455954 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Hendek
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905437455954

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Hendek veya Edmeg Sakarya Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder