İŞ İLANI DETAYI

Ana ve detay üretim planlarını ve iş emirlerini oluşturmak,Planlanan ve gerçekleşen üretim durumlarını takip etmek ve periyodik olarak raporlamak,Üretim performans değerlendirmelerini yapmak,raporlarını hazırlamak ve raporlamak,Üretim süreçlerinde metot ve zaman etüdü çalışmalarını gerçekleştirmek,Süreç geliştirme faaliyetleri için üretim ile ilgili yeni analizleri ve çalışmaları yürütmek, geliştirmek,Üretimin genel işleyişinden sorumlu olmak,Diğer departmanlarla sürekli koordineli çalışarak, iş süreçlerinin etkin ve verimli şekilde gerçekleşmesi için çalışmalar yapmak,ARGE faaliyetlerine katılarak yeni projelerin devreye alınması çalışmalarına destek vermek,Üretim ürün ağaçlarını ARGE ve üretim ekipleriyle birlikte çalışılarak hazırlamak, değişiklikleri takip ederek üretime yansıtmak, malzeme planlama ekiplerine iletmek,Üretim rotalarının en etkin şekilde oluşturmak ve güncel tutmak,İş emirlerini gerçekleştirmek için gerekli malzemelerin takibini yapmak, malzeme planlama ve satın alma ekipleriyle eksikleri paylaşmak ve koordinasyon kurmak.


HAFTANIN 6 GÜNÜ ÇALIŞMA VARDIR.ÇALIŞMA SAATLERİ:08:00-16:00SERVİS: Çorlu, Seymen, Silivri, Değirmenköy,Gümüşyaka ve Çanta


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FEVZİ PAŞA MAH. FLORYA CAD.NO:2 SİLİVRİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİLİVRİ , BÜYÜKÇEKMECE , ÇORLU İrtibat Bilgileri : İsim : ÖZLEM HANIM Ünvan : Telefon : 902127352735 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902127352735

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg SİLİVRİ veya Edmeg İstanbul Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.