İŞ İLANI DETAYI

2006 yılında kurulan Loris Parfüm Dünya çapında 450’nin üzerindeki mağazası ile kozmetik sektöründe lider konumundadırSenin Kokun mottosu ile 17 yıldır kozmetik sektöründe hizmet vermektedir.AR-GE, üretim ve perakendeyi tek çatı altında yöneten Loris Parfüm, işini tutkuyla yapan, alanında uzmanlaşmak ve gelişmek hedefinde ekip arkadaşları arıyor.Kocaeli - Gebze  de bulunan Fabrikamızın Üretim Departmanı nda görevlendirmek üzere  Üretim Personeli arayışımız bulunmaktadırEkip arkadaşımız sen olmak istiyorsan başvurunu yaparak Loris ailesine katılmak için ilk adımı atabilirsin.


İŞ TANIMI VE GENEL NİTELİKLERÜretim planına uygun olarak belirlenen haftalık-günlük iş planına uyma,Üretim iş planına göre dolum-kapama-etiketleme ve paketleme aşamalarında gerekli desteği sağlamak,Tercihen üretim sektöründe tecrübeli,Dikkatli ve özenli çalışma konusunda titiz,Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,Sorumluluk sahibi,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Kocaeli - Gebze çevresinde ikamet eden.Askerlik görevini tamamlamış.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli LORİS PARFÜM İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder