İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMI· Fabrika üretim kaynaklarının işgücü, makina, donanım en etkin kullanımını sağlayacak şekilde günlük, haftalık, aylık üretim planlarını gerçekleştirmek.· Hammadde stok seviyelerini izlemek ve üretim planları doğrultusunda etkin malzeme ihtiyaç planlaması yapmak.· Hammadde depoların stok ve depo yönetimini gerçekleştirmek.· Üretimi taahhüt edilen zaman aralıklarında gerçekleştirmek için iş süreçlerini izlemek ve geliştirmek.· Üretim Planlama ile ilgili süreç performanslarını izlemek, ölçmek ve sonuçlarını analiz ederek sürekli iyileştirme için gerekli faaliyetleri gerçekleştirmek. · Satış Pazarlama taleplerini zamanında karşılayacak şekilde, üretim kapasitesine uygun olarak üretim planını-iş programlarını gerçekleştirmek.· Fabrikadan yapılan tüm lojistik faaliyetlerini yönetmekÜretim içindeki düzeni sağlamak.· Üretim malzemelerinin satın alma siparişleri açmak, onaya sunmak ve satın alma birimine iletmek.· Üretim emirleri hazırlamak ve üretim departmanının bilgisine sunmak.· İş emri bitiminde standart ve gerçekleşen maliyet kontrollerini yapmak, eksiklerin tamamlanmasını sağlamak ve kontrollerini yapmak.İŞKUR internet sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra firma ile iletişime geçiniz.


Planlama ve iletişim becerisi gelişmiş, raporlama yetkinliğine sahip,· Konusunda kendini geliştirmeye istekli, sorumluluk alabilecek, takım çalışmasına yatkın,· Proaktif, analitik düşünebilen ve sonuç odaklı,· Raporlama becerisi ve problem çözme yetkinlikleri güçlü, iş konusunda takipçi,· Yöneticilik becerileri gelişmiş ve ekip çalışmasına yatkın,· Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,· Afyon’da ikamet eden, · Mermer Sektöründe Deneyimli Üretim Planlama Sorumlusu takım arkadaşı aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- (18.09.2004 - Erkek 20- (18.09.2004 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ŞİRİNEVLER MAH. MOZAİKLER KÜMEEVLER NO:12-3/1 İSCEHİSAR/AFYONKARAHİSAR İSCEHİSAR AFYONKARAHİSAR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AFYONKARAHİSAR MERKEZ , BOLVADİN , ÇAY , DAZKIRI , DİNAR , EMİRDAĞ , İHSANİYE , SANDIKLI , SİNANPAŞA , SULTANDAĞI , ŞUHUT , BAŞMAKÇI , BAYAT/AFYON , İSCEHİSAR , ÇOBANLAR , EVCİLER , HOCALAR , KIZILÖREN İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ARZU ÖZEN Ünvan : Telefon : 905307675505 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Afyonkarahisar
İlçe : İscehisar
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905307675505

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Üretim Elemanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Afyonkarahisar ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Afyonkarahisar, Edmeg İscehisar veya Edmeg Afyonkarahisar Üretim Elemanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Afyonkarahisar ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder