İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Üretim ElemanıŞirket: SARCAM BOBİNAJ VE TRAFO TELLERİ SANTİCAŞ.SARCAM BOBİNAJ VE TRAFO TELLERİ SANTİCAŞOlarak, büyüyen ekibimize katılmak üzere Üretim Elemanı arıyoruzGörevler:- Üretim sürecine aktif olarak katılım sağlamak- Üretim hattında verimliliği ve kaliteyi artırmak için sürekli iyileştirme fırsatlarını değerlendirmek- Üretim hedeflerine ulaşmak için ekip ile birlikte çalışmak- İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymak ve uygulamak


- Tercihen endüstriyel üretim tecrübesi- Takım çalışmasına yatkın- Sorumluluk sahibi ve dikkatli- Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar içinSARCAM BOBİNAJ VE TRAFO TELLERİ SAN. TİC. AŞ. olarak, çalışanlarımıza rekabetçi ücret, kapsamlı eğitim ve gelişim fırsatları ve dinamik bir çalışma ortamı sunuyoruz. Eğer siz de enerjik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!Not: Servis Güzergahları: Sarıgazi, Yenidoğan, Sancaktepe , Sultanbeyli, Uzundere, KOCAELİ : Gebze , Darıca, Körfez ,  E-5 Güzergahından Derince, Dilovası, Köseler Köyü Toki.NOT : EYT  VE EMEKLİ ÇALIŞTIRABİLİRİZ.ÜCRET :Servis, kahvaltı + öğle Yemeği,  Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Yan Haklar Net maaş asgari ücret üstüdür.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli SARCAM BOBİNAJ VE TRAFO TELLERİ SAN. TİC. AŞ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder