İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Sistem Teknik Endüstriyel Fırınlar 1979’dan bu yana alüminyum, diğer hafif metaller ve kompozit malzemeler üzerine ısıl işlem fırınları tasarlamakta ve imal etmektedirYenilikçi mühendislik anlayışı ve takım ruhuyla üretim yapan firmamızın kurduğu tesisler bugün 35 ülkeye ulaşmıştırFırın imalatında dünyanın en iyisi olma hedefimizi gerçekleştirmek için firmamızda görev alacak Üniversal Torna Operatörü arayışımız bulunmaktadır.Üniversal Torna Operatörü:Tercihen endüstri Meslek Lisesi, Teknik Lise veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden CNC, Makine, Tesviye, Kalıpçılık vbMezun.Talaşlı imalat tecrübesi olan,Teknik resim okuma ve anlama becerisi olan,Temel ölçüm ekipmanları kullanabilen, Kumpas, mikrometreÜniversal Torna konusunda en az 2 yıl tecrübeli,Manuel torna tezgahında teknik resime göre ayar yapabilen,İşyeri kurallarına uyan ve iş güvenliğine önem veren,Öğrenmeye istekli, ekip çalışmasına yatkın,İstanbul-Anadolu Yakası veya Kocaeli Darıca, Gebze, Kirazpınar İkamet eden.


SİSTEM TEKNİK ENDÜSTRİYEL FIRINLARTOSB Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bolgesi 1.Cad. 14.Sok. No.3 41420 Çayırova - Kocaeli Tel: +90 262 658 22 26Sosyal HaklarMaaşlarımız ve mesailerimiz her ayın 1.inde Finansbank banka hesabınıza ödenmektedir.Özel sağlık sigortası ALLIANZ sigortaAylık 700 TL A101 market alışveriş çekiYakacak desteği,Bebek bakım desteği,tek vardiya 07:45-17:45 haftada 5 gün çalışma yapılmaktadır, hafta içi akşam ve cumartesi mesaileri yapılmaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 25- -45 (8.11.1999 - 11.10.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : TOSB OTOMOTİV YAN SANAYİ İHTİSAS O.S.B 1.CADDE 14.SOKAK NO.3 ÇAYIROVA KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEBZE , KÖRFEZ , DERİNCE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EDANUR KARASOY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI SORUMLUSU Telefon : 905317231666 E-posta : hr.alu@sistemteknik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Çayırova
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905317231666
hr.alu@sistemteknik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Çayırova veya Edmeg Kocaeli Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder