İŞ İLANI DETAYI

GÜN OTEL BÜNYESİNDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE:Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Elemanı mesleğinde,Kesinlikle otel tecrübesi olan,Yöneticilik vasfı olan ve otelde yönetici olarak çalışacak bay/bayan eleman alınacaktır.Ön görüşme; Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde İş ve Meslek Danışmanlarınca yapılacak olup talebe başvurmak isteyenlerin Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne gelerek iş ve meslek danışmanlığı servisinden işe gönderme formu almaları ya da sistemden talebe başvuru yaptıktan sonra işverenle iş görüşmesini şahsen yapmaları gerekmektedirBilgi ve işlem için İş ve Meslek Danışmanınızla görüşebilirsinizİ.Uİşveren/Yetkili İrtibat Telefonu:MUSTAFA GÜN - 0533 352 2525


Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Elemanı mesleğinde,Kesinlikle otel tecrübesi olan,Yöneticilik vasfı olan ve otelde yönetici olarak çalışacak bay/bayan eleman alınacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Malatya
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : Telefon : 0533 352 2525
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Malatya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Malatya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Malatya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Malatya İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Malatya Geneli İş İlanları