İŞ İLANI DETAYI

Medikal Bant Network Marketing ve Turizm Acente faaliyeti yapan işletmemizde görevlendirilmek üzere TURİZM ACENTE SORUMLUSU alınacaktır.Çalışma saati: 10:00-18:30 Cumartesi: 10:00-14:30


Problemler karşısında çözüm üretme yeteneği gösterebilen,İkna kabiliyeti yüksek kendine güvenen takım çalışmasına uyumlu,Turizm otel işletmeciliği bölümünden mezun,İngilizce bilen,Seyahat engeli olmayan,Deneyimli,İletişimi güçlü,Müşteri memnuniyeti odaklı ve ekip çalışmasına yatkın,25-50 yaş aralığında erkek personel arayışımız vardır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Gaziemir
Pozisyon : Otel
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Otel iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Gaziemir veya Edmeg İzmir Otel gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder